Produkttester for Karma of Sweden

Vi var så heldig å bli valgt ut av Karma of Sweden til å være med å utvikle/teste en dress for jakthunder. Dette er noe vi setter stor pris på og skal selvfølgelig gjøre vårt beste for å teste dressen slik at den blir best mulig. Etter en grundig måletabell fra Karma of Sweden ble testhunden målt og vi fikk dressen i posten.

 

Så langt har dressen vist seg å være veldig bra, blant annet får den mye mindre is i dressen på kritiske punkt enn andre dresser vi har brukt, samt at den er lettere å «tre-på» hunden. Vi gleder oss til å teste dressen videre, og se om vi klarer å slite den ut!
Karma of Sweden, life friendly products for man`s best friend, er et svensk firma som ble etablert i 2014, og drives av Karin Forsgren Petterson og Martina Söderström. http://www.karmaofsweden.se

Følg de gjerne på FB og instagram, @karmaofsweden