Aktivitetsuke på Stenberg Hundesenter uke 47!

Dette er ett enestående tilbud for deg med hund, vi på Stenberg Hundesenter tilbyr i uke 47 aktiviseringsuke for din hund. OBS! Får vi fler enn 6 bookinger fra Oslo området vil vi komme til Ikea Furuseth søndag 20.November å kan hente opptil 10 hunder.

dagpark

Plass til ca 10hunder i uke 47

I denne uken vil alle hunder få detaljert individuell oppfølging og mulighet til å utvikle sitt potensiale enten det gjelder dressur, nesearbeid eller rasens egne egenskaper.

dsc_0102

Alle raser og uansett alder

Hunder av alle typer og størrelser er velkommne for å gi dem en uke med mye aktivisering og tilvenning til øvelser du kan fortsette med hjemme.

stenbeg-trene-hund-sykkel

Tilvenning til kløv eller trekk

Om du skulle ønske hunden din kunne kløve eller trekke kan vi starte tilvenningen for deg. Enten alene eller sammen med en annen hund.
Starte innlæringen av høyre/venstre i forbindelse med trekk.

Bli med å gi hunden en boost til en aktiv vinter!

All trening og tilvenning vil bli gjennomført på Stenberg Hundesenter i vårt offentlig godkjente anlegg, med godt utdannede og erfarne instruktører.

Når du leverer din hund til aktiviseringsuke for 3990,- er følgende inkludert i prisen: Fôr, godbiter, lufting,  individuelt tilpasset aktivisering for hele uken og eget rom i våres oppvarmede anlegg.

    Kontakt oss

    Gjelder det spørsmål eller booking av aktivitetsuke?

    BestillingSpørsmål