Coaching

Hverdagen kan ofte være en prøvelse for hundeeiere. Når man jobber med utfordringer som omhandler hundens atferd, kan man miste motivasjonen over tid. Riktig veiledning, oppfølging og motivasjon er avgjørende for et godt reslutatet.
Profesjonell kartlegging av hundens mentale egenskaper bruker vi som et verktøy for å se hvor skoen trykker. Her kan mange få seg en overraskelse, for det viser seg ofte at det ikke nødvendigvis er slik man har trodd. Derfor er det essensielt å kunne kartlegge dette på en profesjonell måte, før man kan finne en løsning på utfordringen.
Vi gjennomfører atferdskonsultasjoner i samarbeid med dyreklinikker over hele Østlandet.

Veiledning
Veiledning omfatter alle konkrete tiltak som skal gjennomføres med hunden. Lang erfaring og faglig dyktighet er avgjørende for at instruktøren skal se problemet fra DIN side.

Oppfølging
Har du først sagt A, så sier vi B, og følger deg opp en periode etter veilednings timene. Nå trenger du å kunne stole på dine  valg og å kunne møte dine utfordringer på riktig måte. I oppfølgings perioden er vi tilgjengelige for deg med utvidet åpningstid.

Motivasjon

Gjennom mestring skapes også motivasjon for å jobbe videre. Ingen ting er som å lykkes, uansett hva du driver med. Jobb med hunden sammen med oss. Opplev å bli inspirert og motivert!