Hos oss får du hjelp til alt for fuglehunden din, fra grunndressur til ferdig fuglearbeid.
Stenberg Hundesenter disponerer flere private fjellterreng for å trene på rype eller skogsfugl. Gode treningsmetoder for å gjøre noe med treg reiser, for å få ro i oppflukt, og ro i skuddet.

Grunnleggende

Vi som jobber med din fuglehund har lang erfaring med dette. Stenberghundesenter har kunne tilby denne treningen i snart 20.år

Alle her er godkjente instruktører og jobber til daglig med hund.

Treningsmetoder

Vi har ikke tro på banke og riste metoder for og få til en fuglehund. Treningen må gjøres systematisk over tid, for å gi resultater som fungerer på jakt og prøver. Vi jobber etter Visjonsrype prinsippet, en metode som er helt stueren. Helt uten fare for og gjøre hunden din treg i fugl. Dette er også en fin treningsmetoder for å gjøre noe med treg reis, hvis du sliter med dette allerede. Stenberg Hundesenter disponerer flere private Skog og Fjellterreng for å trene på rype eller skogsfugl.

Tidsrom

Vi trener fuglehunder i fjellet fra 21.august til 1.april. For sommeraktiviteter i båndtvangstiden har vi ett stort inngjerdet område hvor vi trener på tamfugl, apport, kominert øvelser og lydighet.