Onsdagstrening for jakthunder

Stenberg Hundesenter starter opp igjen med treningssamling, onsdager fra kl 1800, i ridehallen på Bøverbru.  Første onsdag er 13. januar 2016.

Disse onsdagene blir brukt til å  trene hund, enten det er for å komme i gang eller komme videre med dressuren, er du velkommen til å være med. Vårt mål er å hjelpe deg til å få godt dressert hund til jakt- jaktprøver eller hverdagen. Treningssamlingene passer også for deg som ikke har jakthund, men ønsker å komme igang med dressuren.

I løpet vinteren vil det bli ulike praktiske temakvelder som f.eks «hvordan få en presis og djerv reis?» eller «hvordan avreagerer din hund?», i tillegg til den vanlige treningen. Disse temakveldene blir annonsert på facebook siden til Stenberg Hundesenter.

Dette er en kjempe anledning for å komme igang med treningen, og vi hjelper deg gjerne med å sette opp et treningsprogram eller foreslå «lekser» og oppgaver til neste onsdag for å få deg dit du ønsker.

avstand u tekst

Pris er 150,- pr ekvipasje pr kveld. Du betaler kun for de kveldene du er der! Første onsdag er 13. januar 2016.

Det er mulighet for å avtale privat time/adferdskonsultasjon fra kl 1700 på onsdagene.


 

Ridehallen finner du ved å kjøre til Bøverbru – ta inn på Gimlevegen Fv 111 – Etter 1 km ta til venstre i Nærstein krysset og inn på Fv 82 mot Nordset – Etter ca 260 m får du et hestesenter på venstre hånd. Kjør inn der og parker langs gjerdet. Treningen gjennomføres i den største hallen.